Charity & Donation – Anova WordPress Teması

Açıklama

Charity & Donation – Anova WordPress Teması, ANOVA-Yardım ve Bağış, hayırseverlik, bağış toplama, kar amacı gütmeyen, STK, bağışlar, kilise, cami ve diğer tüm kar amacı gütmeyen hayır kurumu web siteleri, işletmeler ve STK için temiz, modern, yaratıcı, benzersiz bir WordPress temasıdır. Bu ANOVA şablonu ile metinleri, içerikleri, görüntüleri, nesneleri ve rengi kolayca değiştirebilirsiniz. Bu, işinizi başlatmanıza ve geliştirmenize yardımcı olacak inanılmaz bir WordPress temasıdır. Bu şablonla, kullanıcılar web sitenizi sevecektir, çünkü onlara benzersiz ve ilginç bir deneyim sunar.
Güçlü Bağış WordPress Eklentisi – GiveWP
ANOVA, tüm bağış toplama ihtiyaçlarınız için harika bir bağış platformu olan VITWP ile gömülüdür. Bağışları kabul edebilir, bağış istatistiklerini ve raporlarını görüntüleyebilir ve bağışçıları kolayca yönetebilirsiniz. Bağışçılar davayı PayPal ve Stripe ve diğer ödeme ağ geçidi aracılığıyla kolayca bağışlayabilir.
Elementor Page Oluşturucu
Bu temayı WordPress için çok uygun bir Drag-N-Drop PageBuilder olan Elementor’a inşa ettik. Temamızla web sitenizi oluştururken size en pürüzsüz deneyim sunmalıdır. WordPress teması duyarlı, mobil/tablet cihazlarında da görüntüleyebilirsiniz ve daha fazla cihazda çok daha fazla görünüyor.
Mobil İlk Tasarım ve Duyarlılık
ANOVA – Yardım ve Bağış WordPress teması, özellikle mobil cihazlarda ve diğer cihazlarda aynı performansı vermek için optimize edilmiştir!
Tek tıklama demo ithalatı
İnanılmaz bir aracın desteğiyle herhangi bir tema demosunu bir dakika içinde yükleyin – tek bir tıklama demo ithalatı.
WordPress Eklentileri Entegrasyonlar ve Uyumluluk
ANOVA-Yardım ve Bağış WordPress teması, siteyi sorunsuz bir şekilde oluşturmaya yardımcı olmak için en çok kullanılan eklentilerle birlikte toplanır ve aynı zamanda uyumludur. BRW – Tur rezervasyonu için rezervasyon kiralama eklentisi, sayfa oluşturma için Elementor, çok dilli siteler için WPML, Yoast SEO ve Better SEO ve diğerleri için Math Rank.
ANOVA – Yardım ve Bağış WordPress Tema Anahtar Özellikleri
ANOVA, Yüksek Sayfa Hız ve Performans, SEO Optimizasyonu, RTL Desteklenen, Tema Çevirisi, Gerçek Zamanlı Özelleştirme, Sınırsız Renk Ayarları, Sınırsız Tipografi, Özel Destek, Ayrıntılı Belgeler olmak üzere başarılı bir WordPress Tur Seyahat Web Sitesi oluşturmak için tüm önemli özellikleri içerir.
Çarpıcı özellikler
Elementler ile uyumlu
WooCommerce ile uyumlu
Canlı Özelleştir
Özelleştirmede tipografiyi kolayca değiştirin
Sınırsız renk
Uyumluluk WPML eklentisi
Tek tıklama demo içeriği
Geniş ve Kutulu Düzen
Sol/sağ/kenar çubuğu olmayan blog
İletişim Formu 7
675+ yazı tipi simgeleri dahil (Font Awesome)
Düz simge
Google Yazı Tipleri
SEO optimize edilmiş
Tarayıcı uyumlu
Hız performansı
Izgara sistemini kolayca değiştir
7/24 destek
Dokümantasyon adım adım

Charity & Donation – Anova WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Dernek WordPress Teması, Sivil Toplum Örgütü WordPress Teması, Bağışlar WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-132

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews