Sixart – Digital Agency WordPress Teması

Açıklama

Sixart – Digital Agency WordPress Teması, Sixart – Yaratıcı Ajans WordPress teması.
Sixart – yaratıcı bir moda ajansı WordPress temasıdır. Bu tema, yüksek kaliteli 6 önceden inşa edilmiş ev sayfaları ve servis sayfaları, portföy sayfaları, takım sayfaları, referans sayfaları, birden fazla blog düzeni vb. Gibi birçok yerleşik harika iç sayfa ile birlikte gelir. Ajans, serbest çalışanlar, geliştiriciler, e -ticaret, tasarımcı, web tasarımcısı, geliştiriciler, iş, hizmetler, pazarlama, başlangıç, blog, dergi, portföy, fotoğraf, mimar, kurumsal, etkinlik, sanatçı veya herhangi bir yaratıcı insan için de kullanılabilir iş veya kişisel web siteleri.

Sixart – Digital Agency WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Element WordPress Teması, Saas WordPress Teması, Yazılım WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Elementor Pro, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS, LESS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-127

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews