Small WordPress Teması

Açıklama

Small WordPress Teması, Küçük, tamamen duyarlı ve retina hazır bir iç tasarım ve mimarlık WordPress temasıdır. Konu esas olarak küçük evler, göçebe yaşam, vanlife ve ev yenileme dyi hileleri etrafında yoğunlaşıyor. Özellikle tasarım ve mimarlık şirketi, inşaat bürosu, bireysel tasarımcı firması ve mimar ajansı için inşa edilmiş modern temiz ve taze bir tasarıma sahiptir. Ayrıca iç tasarım, ev yenileme ve mobilya üretimine giren blogcular için de çalışır.
Tema son derece özelleştirilebilir ve yönetimi kolaydır, bu da işinizin ve yaşam tarzınızın çevrimiçi olarak temsil edilmesi için mükemmel bir seçenek haline getirir. Elementor Page Builder, Slider Revolution, Elegro Crypto Payment, Instagram Feed Instagram feed ve diğerleri gibi popüler eklentilerle uyumludur.

Small WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Konaklama WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Dıy WordPress Teması, Evler WordPress Teması, Yaşam Tarzı WordPress Teması, En Az WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

Responsive

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-122

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews