eTutor WordPress Teması

Açıklama

eTutor WordPress Teması, Etutor, WordPress için Elementor Page Oluşturucu eklentisini kullanarak okul, kursunuz veya ajansınız için hızlı ve kolay bir şekilde web siteleri oluşturmak için bir Elementor Protemplate kitidir. Bu bir WordPress teması değil. Şablon kitleri Elementor sayfası oluşturucu için sayfa içeriği içerir. Bu kit, ücretsiz Hello Elementor temasıyla kullanılmak üzere optimize edilmiştir, ancak Elementor’u destekleyen çoğu tema ile kullanılabilir.
Featurestrue Drag-Drop Visual Builder ile Kodsuz Özelleştirme
Yazı tiplerini ve renkleri tek bir yerde özelleştirin veya tek tek öğeleri ince ayarlayın
Modern, Profesyonel Tasarım
Hızlı yükleme
Çoğu Elementor temasıyla çalışır. Şablon Kitleri Nasıl Kullanılır: Eklentilerden “Envato Elements” eklentisini yükleyin ve etkinleştirin> WordPress’e yeni ekle
Kit dosyanızı indirin ve açmayın
Öğeler> Yüklü Kitler’e gidin ve Yükle Şablon Kiti düğmesini tıklayın. Elementler aboneliğinizi bağlamak için Connect Hesabını tıklayarak otomatik olarak içe aktarabilirsiniz, ardından öğeler> şablon kitleri altında içe aktarabilirsiniz.
Üstteki turuncu afiş olup olmadığını kontrol edin ve kitin kullandığı eklentileri yüklemek için gereksinimleri yükleyin.
Önce Global Kit Stillerinde İçe Aktar’ı tıklayın
Bir seferde bir şablonda içe aktarın tıklayın. Bunlar, şablonlar> kaydedilmiş şablonlar altında Elementor’da saklanır.
Sayfalara gidin ve yeni bir sayfa oluşturun ve Elementor ile Düzenle’yi tıklayın
Sayfa ayarlarını görüntülemek ve Elementor tam genişliğini seçin ve sayfa başlığını gizlemek için inşaatçının sol altındaki dişli simgesini tıklayın
Şablonlar sekmeme erişmek için Gri Klasör simgesini tıklayın ve ardından özelleştirmek istediğiniz sayfayı içe aktarın.
Elementor Pro’nuz varsa, başlıklar ve altbilgiler tema üreticisi altında özelleştirilebilir. -Elements-Wordpress-Plugin-V2-0

eTutor WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Element WordPress Teması, Templatekit WordPress Teması, Wordperss WordPress Teması, Eğitim WordPress Teması, Akademi WordPress Teması, Öğretici WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, WPML, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, LESS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-103

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews