Ecolar – Environment & Ecology WordPress Teması

Açıklama

Ecolar – Environment & Ecology WordPress Teması, Çevrenin korunması günümüzde acil bir konudur. Zaten çevre üzerinde çalışıyorsanız, kesinlikle kuruluşunuz için güzel bir web sitesi oluşturmak istiyorsunuz. Ve güzel bir WordPress teması bulduk. Ecolar, ekoloji ve çevre koruması için tasarlanmış güzel bir çevre dostu temadır. Tema, çevre projeleriniz için fon oluşturmanıza ve aynı zamanda birçok bağış toplama kampanyası yapmanıza olanak tanıyan bir katkı özelliğine sahiptir. Ecolar, tüm modern mobil cihazlarla uyumludur ve duyarlı bir düzene sahiptir. Elementor Drag and Drops sayfa oluşturucusunun sonsuz olasılıklarını içerir.
Özellikle kar amacı gütmeyen çevre şirketleri/STK’lar, alternatif enerji, tarım, bağış, eko, ekoloji, ekosistem, çevre, çevre, çevre, doğa, bağış toplama, organik ve geri dönüşüm için geliştirdik.
Bu tema tamamen duyarlıdır ve Bootstrap 5, Elementor, HTML5, CSS3, JQuery ve birçok modern teknikle üretilmiştir.
Top 13 Öne Çıkan
04 Başlık Düzenleri: Yapılarımızdan mükemmel başlığı seçebilir ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Gelişmiş başlık seçenekleri dahil.
04 Altbilgi Düzenleri: Ecolar – Çevre ve Ekoloji WordPress Tasarımlarımızdan ideal altbilgiyi seçebilir ve spesifikasyonlarınıza göre özelleştirebilirsiniz. 5 varsayılan altbilgi düzeni kullanın.
Elementor Page Builder: WordPress için sayfa düzeninizi ve içeriğinizi zahmetsizce kurmanıza ve düzenlemenizi sağlayan harika bir görsel sayfa oluşturucu olan en popüler Drag & Drop Elementor sayfası oluşturucu eklentisini kullanıyoruz.
** Üstbilgi Abboer Builder: ** Elementor kullanarak tam desteklenen bir üstbilgi ve footer yapımcımız var. Sınırsız kendi başlık ve altbilgi kullanmanın tadını çıkarın.
Çocuk Teması Entegre: Ecolar-Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş ve Çevre WordPress, bir çocuk teması kullanarak tema şablonlarını veya sayfa dosyalarını kolayca geçersiz kılmanızı sağlar. Ayrıca temanızı güvenli bir şekilde güncellemenizi sağlar!
** Mega Menü: ** Ecolar – Ekoloji ve Çevre WordPress, mega menü seçeneklerini destekler. Menü sisteminde görüntülenmek için birçok sayfa ve bağlantınız varsa, Ecolar temasına göre Mega Menü kullanabilirsiniz. Sadece gezinme anahtarını etkinleştirmeniz gerekir.
** Süper Kolay Kurulum ve Kurulum: ** Ecolar – Ekolar ve Çevre WordPress Temayı WordPress Yükleme veya FTP aracılığıyla hızlı bir şekilde yükleyin, ardından Demo Sayfaları, Destekler, Widget’lar, Tema Seçenekleri vb. Kolay 2 dakikalık kurulum!
İletişim Formu 7: İletişim Formları için İletişim Formu 7 eklentilerini kullanırız. Zaten sizin için kurulduk, iletişim form 7 güzel ve kolay! Ayrıca, kendi formunuzu oluşturabilirsiniz.
Tek tıklayın Demo İthalatçısı: Ecolar-Ekoloji ve Çevre WordPress Temaya eklenen çok kullanışlı bir özellik, canlı önizlemeyi yalnızca bir tıklamayla içe aktarabilirsiniz. Her şeyi sıfırdan yaratmak yerine içeriğinizi eklemekten ve tasarımla oynamaktan hoşlanıyorsunuz.
** GiveWP: ** – Bağış Eklentisi ve Bağış Toplama Platformu – Çevre ve Ekoloji WordPress kullanır. WordPress için en yüksek dereceli, en çok indirilen ve en iyi desteklenen bağış eklentisidir.
** Duyarlı Düzen: ** Ecolar – Çevre ve Ekoloji WordPress, ekran genişliğinize yanıt verecek ve içerik görünümünü büyük masaüstü ekranlardan cep telefonlarına ve tabletlere kadar tüm cihazlarda mükemmel hale getirecek duyarlı bir düzene sahiptir.
Güçlü tema seçenekleri: Ecolar – Çevre ve Ekoloji WordPress, çeşitli web tasarım ve geliştirme ihtiyaçlarını kolayca ayarlayabilen ve uyum sağlayabilen esnek tema seçeneklerinin mükemmel bir örneğidir.
** Bootstrap 5. X Framework: ** Bootstrap, web’de duyarlı, mobil ilk projeler geliştirmek için en popüler HTML, CSS ve JS çerçevesidir.
Tema Özellikleri Desteklenen 6.1x
35+ Özel Elementor Eklentileri
Çevrimiçi Belgeler
Canlı özelleştirici
PSD şablonu (16 $ tasarruf)
Kolay tek tıklamayla kurulum
Elementor sayfası oluşturucu üzerine inşa edilmiş
Bootstrap 5. x ile inşa edilmiş
HTML5 ve CSS3 ile inşa edilmiş
Her türlü cihaz için% 100 duyarlı
4 + multip demo
04+ benzersiz başlık tasarımı
04+ benzersiz altbilgi tasarımı
Posta şempanze işlevini ekleyin
3000’den fazla özel simge ekleyin
25+ iç sayfa
Sürükle ve Bırak sayfası oluşturucu
Google Web Yazı Tipleri Dahil
Benzersiz ve yaratıcı tasarım
Düz simge yazı tipi
Font harika simgeler
Sınırsız renk
İletişim Formu 7
Ön yükleyici etkinleştir/devre dışı bırak
Yapışkan başlık
Başlık Özelleştirme
Altbilgi özelleştirme
Logo Özelleştirme
Menü Özelleştirme
Düğmeler Özelleştirme
Eklenen Video
Pürüzsüz kaydırma
Özel widget’lar
Güçlü Tema Seçenekleri
Özelleştirmesi çok kolay
Temiz ve Modern Tasarım
W3 Doğrulama
Gelişmiş tipografi seçenekleri
Google Harita Entegre
Özel destek
Rahatınız için mükemmel temiz kod
Çapraz tarayıcı uyumluluğu: Chrome, Firefox, Safari, Opera, IE9
Lifetime Tema Güncellemeleri
Birçok popüler eklenti ile uyumlu
SEO optimize edilmiş
Herhangi bir büyük hizmetten sesi destekleyin (SoundCloud)
Kodlama bilgisi gerekmez
Çok kolay sayfa oluşturma
Kolayca farklı ev veya diğer sayfalar oluşturun
Esnek kullanımı kolay sayfa seçenekleri
Bir kod çizgisine dokunmadan harika bir web sitesi oluşturun
İletişim Formu 7 için optimize edilmiş
WordPress için Mailchimp
Loco çevirmen

Ecolar – Environment & Ecology WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Hayvan WordPress Teması, Biyografi WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Eko WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Elementor, Elementor Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-84

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews