Etta WordPress Teması

Açıklama

Etta WordPress Teması, Etta şık ve modaya uygun bir iş temasıdır. Sanal kişisel asistan, danışman, AIDS, yönetici, idari destek sağlayan insanlar ve sanal sekreter için mükemmeldir. Ayrıca temanın saf kurumsal tasarımı size maksimum esneklik sağlar ve web sitenizi oluşturmada daha yaratıcı olmak istiyorsanız, ek ücret ödemeden dahil edilen en popüler Elementor sayfası oluşturucuyu kullanarak daha fazla düzen ekleyebilirsiniz.
Tema aynı zamanda iş danışmanlığı, yatırım danışmanlığı, kurumsal ve bireysel şirketler, finans şirketi, strateji planlaması, web ve yaratıcı ajans, başlangıç ??şirketi, finans yöneticisi ve danışman, Business Insider, Para Yöneticisi, Freelancer, Avukat, İş Koçu, Pazarlama ve Reklam Hizmetleri ve Analiz, Finansal ve Yatırım Danışmanlığı, vb. Blog ve iş haberleri için de harika.

Etta WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Marka WordPress Teması, Stratejist WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Koç WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Metin Yazarı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-75

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews