Midi WordPress Teması

Açıklama

Midi WordPress Teması, MIDI, fonksiyonel modern tasarıma sahip inanılmaz renkli parlak bir WordPress temasıdır. Bir müzik prodüksiyonu, ses prodüksiyonu, çağdaş müzik okulu, çevrimiçi radyo, radyo istasyonu şirketi, müzik grubu, şık DJ, çekici şarkıcı, sanatçı bürosu, kültürel etkinlikler ajansı ve eğlence iş firması web siteleri için uygundur.
MIDI, bir konser, müzik festivali ve gece kulübü, modern bir festival tasarımına sahip WordPress teması için iyidir. Özellikle Open Mic etkinlik, stand-up konseri, stand-up sanatçısı, gece kulübü için geliştirilmiştir. DJ’inizi veya müzisyen kariyerinizi sergilemek için kullanılabilir ve kulüp müzik hayranları için de ilginç olabilir.

Midi WordPress Teması; Ses WordPress Teması, Mühendis WordPress Teması, Besteci WordPress Teması, Dj WordPress Teması, Djing WordPress Teması, Hakimiyet WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WordPress

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-22

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews