Craigs – Directory Listing Template Web Teması

Açıklama

Craigs Kolay Listeleme HTML Şablonu Bootstrap 4, JQuery kullanılarak tasarlanmıştır ve geliştirilmiştir ve PHP, MySQL Plus Otomatik Tamamlandı, Coğrafi konum ve daha fazlası ile entegrasyon özelliklerine sahiptir!
Çarpıcı ve kaygan listeler web siteleri oluşturmak için tam özellikli bir dizin listeleme stili HTML şablonu.
Hızlı Yükleme Bootstrap 4 Çerçevesi üzerine inşa edilmiş yeni web siteniz hızlı yükleme, duyarlı olacak ve SEO için optimize edilmiş birinci sınıf bir minimalist tasarıma ve parlak bir kullanıcı deneyimi sunar.
Craigs – Kolay Satın Al ve Satın Dizini Listeleme HTML Şablonu
Güzel temiz tasarım ve özelliklerle kullanımı kolay. Bu Craigs – Kolay Satın Alın ve Satış Dizini Listeleme HTML Şablonu. 4 ana sayfa varyantı, PHP ve MySQL ile Google MAP entegrasyonu, otomatik tamamlama, coğrafi konum, 3 tür listeleme stilleri ve çok daha fazlası elde edersiniz! Şablon en yeni Bootstrap 4 ve JQuery üzerine inşa edilmiştir.
4 Ana Sayfa
Dört benzersiz ana sayfa tasarımı sunulmaya hazır olarak, tek ihtiyacınız olan içerik stratejiniz ve listelemeye başlamak için bir kullanıcı tabanı. Her tasarım, harika bir stil listeleme web sitesi oluşturmak için akıllıca optimize edilmiş bir görünüme ve hissine sahiptir.
Maksimum etki için ızgara, duvar, liste ve single dahil olmak üzere her tasarım için seçebileceğiniz dört ek liste stili vardır.
Ön uç gönderimler
Craigs ile tamamen işleyen bir ön uç teslim platformunuz var. Kullanıcılarınızdan oturum açmalarını veya kayıt yaptırmasını isteyin ve hemen listelemeye başlayabilirler – ek eklentiler veya başka bir şeyi elle kodlamanın güçlükleri yok.
Görüntü yükleyicisi ve coğrafi konum etiketleme de dahil olmak üzere raftan çıkmaya hazır.
Bootstrap 4
Bootstrap, müşteri deneyimi zengin, duyarlı, mobil ilk web uygulamaları geliştirmek için en iyi seçimdir. Çoğu kullanıcı, sörf ve satın alma davranışlarının çoğunluğu için mobil cihazlara büyük ölçüde güvenirken, yeni dizin listeleme alım ve satış web sitenizin bu müşteri davranışını kabul etmesi gerekir – bu yüzden Craigs Bootstrap 4’te geliştirilmiştir.
Kullanımı kolaydır, harika bir duyarlı ızgara düzeni vardır, böylece web siteniz onu görüntüleyen son cihaza bağlı olarak kendi kendine ayarlayabilir ve ücretsiz bileşen yığınlarının yanı sıra yazı tipi formatında 250’den fazla simgeyi içerir.
Google Haritalar İşaretleyicileri
Craigs, Google Haritalar için işaretleyici verileri yükleyen MySQL veritabanı ile entegre gelir, böylece veritabanıyla bir bağlantı hazırladınız. Konum enlem ve boylam olarak veya adres olarak saklanabilir.
Coğrafi konum ve otomatik tam adres
Craigs ayrıca, tam konumları belirlemeyi çok basit hale getiren otomatik tamamlama adresi içerir.
Enlem, boylam veya adres işaretleyicileri
Kullanıcının gerçek konumunu bulmasına yardımcı olabilecek coğrafi konumla ilgili rahatlığınız için daha da ayrıntılı inceleyin.

Craigs – Directory Listing Template Web Teması ; Airbnb web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Arabalar web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3598

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews