Interact – Multipurpose Landing Page Template Web Teması

Açıklama

Hakkında:
Etkileşim Aclean ve benzersiz çok amaçlı açılış sayfası PSD şablonu her türlü iniş ve iş için PSD şablonu.Bu PSD tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir.
Interact Is 9 piksel mükemmel iniş PSD sayfaları ve 10 kısa kod PSD sayfası ve başlangıç, mobil uygulama, ajans, kurs, serbest çalışan, hizmet, ürün, SASS yazılımı ve etkinlik açılışı için açılış sayfanızı oluşturmanın daha iyi bir yolu.
PSD dosyaları tamamen katmanlı ve özelleştirilebilir ve tüm öğeler gruplar halinde ve grup adına da kolayca tanımlanabilir.
Özellikler: 19+ PSD sayfası dahil
9+ iniş
Geniş Stiller
Eşsiz ve Modern Tasarım
Esnek ve çok amaçlı
Harika kısa kodlar
Özelleştirilebilir ve Organize
1170 ızgara sistemi
Farklı başlıklar
Farklı Altbililer
Piksel mükemmel
Tamamen Katmanlı ve Organize PSD
Ücretsiz Google Web Yazı Tipleri
Ücretsiz simge fontscredits: Font awesome-http://fortawesome.github.io/font-awesome/cheatsheet/
İnme Boşluğu Simgeleri-https://www.behance.net/gallery/17079811/stroke-gap-comecons
https://www.unsplash.com/
http://www.shutterstock.com/( Tüm resimler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır ve son satın alma dosyalarına dahil değildir)
Bu öğe, üçüncü bir taraftan kaynaklanan indirme dosyalarındaki varlıkları içerir ve bu varlıklar için farklı lisans şartları geçerlidir. Bunlar, indirilen dosyalarda, bu varlıklar için geçerli olacak diğer lisansın bir kopyasıyla tanımlanacaktır.

Interact – Multipurpose Landing Page Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Uygulama web tasarım görseli, Kurs web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Uzaktan Eğitim web tasarım görseli, Zarif web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-3472

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews