Foxeresto – Restaurant HTML Template Web Teması

Açıklama

Foxeresto, bootstrap üzerine inşa edilmiş güzel kullanımı kolay bir restoran şablonudur, özellikle modern restoranlar için kullanılabilir.Tapı duyarlıdır, böylece mobil/tablet cihazlarda da görüntüleyebilirsiniz ve thoose cihazlarında çok güzel görünüyor. Foxeresto retina hazırdır, yani yüksek çözünürlüklü cihazlarda harika ve çok keskin görünmektedir.
Özellikler :
Duyarlı Düzen
Retina Hazır
Her İhtiyaçtan Feat için Çoklu Bölüm
Bir sayfa ve iç sayfa dahil
HTML 5 ve CSS3
Eşsiz tasarım
Bootstrap’ın en son sürümüyle inşa edilmiş
Çok amaçlı
Blok Tasarım Bölümleri
Dahil olanlar:
Html dosyaları
CSS Dosyaları
Javascript dosyaları
Belgeler
Kullanılan eklentiler:
jQuery
esnek
pürüzsüz kaydırma
büyük
bootstrap
Bootstrap-Dropdownhover
yer tutucuları
instafı
Jaralaks
senaryo
Kullanılan yazı tipleri:
Lustria
Lato
Simge yazı tipleri:
Bayar gibi
Bu şablonda kullanılan resimler satın alınan ana dosyalara dahil edilmez, ancak freebies vardır ve bunları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:
http: //unsplash.comflaticon yalnızca demo amaçlı kullanılmıştır ve bunları kendinizle herhangi bir sorun olmadan kullanabilirsiniz.

Foxeresto – Restaurant HTML Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Kafe web tasarım görseli, Yemek Servisi web tasarım görseli, Şef web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Yemek Pişirmek web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-3290

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews