Kolaso – Modern Multi-Purpose HTML5 Template Web Teması

Açıklama

Kolaso, Bootstrap 4’e dayanan ve detaylara, esnekliğe ve performansa büyük önem vererek tasarlanmış güzel el işi, mükemmel çok amaçlı bir HTML5 şablonudur.
Kolaso ??en gelişmiş canlı teknolojilerle birlikte gelir. En son Web teknolojileri, keyifli UX ve en güzel tasarım trendlerini içeren. Şablonumuz basit öğelere bir platform sağlar, stilleri seçin ve değişiklikleriniz yayınlanmadan önce anında bir önizleme ile sitenizin görünümü ve hissi ile oynatılır.
Gitmeye veya birleştirmeye hazır 5’den fazla ana sayfa konseptine sahip güzel, akıllı web siteleri oluşturun, bir düzen inşa etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Özelleştirmenizi bekleyen çok çeşitli stil sayfaları var, aklınıza gelebilecek her şey şablonumuzla oluşturulabilir.
Kolaso, hizmetler, hizmetler, referanslar, müşteriler, SSS, galeri, fiyatlandırma, çözümler, takım ve tek üye profilleri, harika blog/haber sayfaları, sorular ve cevaplar gibi gerekli özellikler ve sayfalarla birlikte gelir. Ayrıca sınırsız renk, 6+ başlık düzeni, 9+ sayfalık başlık, 6+ altbilgi ve 60’dan fazla blok ve seçenek ekliyoruz. Bu şablon tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir.
Kolaso ??için uygundur: iş, ajans, yerel işletme, küçük işletme, iş danışmanlığı, iş ajansı, iş grubu, uygulama, yaratıcı, tek sayfa, özgeçmiş, seo, uygulama ajansı, seo iş, seo ajansı, cv, kişisel özgeçmiş , Kişisel CV, danışın, başvuru
açılış sayfası, başlangıç, başlangıç, küçük startup, dükkan, woocommerce, modern, moda, mağaza klasik, blog, iş firması, uygulama sunumu, minimal ajans, özgeçmiş kutusu, portföy, cv web tasarımı, ajans, serbest çalışan, blog, stüdyo , Yaratıcı ajans, portföy
Fotoğraf, kurumsal, SEO ajansı, e -ticaret dükkanı, uygulama, IT başlangıç, küçük başlangıç, mağaza, mağaza klasik, blog, tasarımcı vitrin, minimal ajans, özgeçmiş kutusu, portföy, ofis, tasarımcı vitrin, minimal, yan menü, konferans, dijital ajans , Kişisel Blog, Klasik Blog, Yaratıcı Dijital Ajans, Web Stüdyosu, Modern İşletme, PresentationKolaso ??Eklenti Entegrasyonu

Koalso’yu mümkün olduğunca uyumlu olacak şekilde inşa ettik, böylece ihtiyaçlarınızdan herhangi biri, portföy, kurumsal, iş, e-ticaret, niş vb. İçin kullanabilirsiniz. Hayatınızı olabildiğince kolaylaştırmak istiyoruz. Bu yüzden her satın alma işlemiyle ücretsiz bir sürü premium özellik ve eklenti ekledik ..

ajax iletişim formu (uyumlu)
Ajax Mailchimp (uyumlu)
NSTAFEED (uyumlu)
Tweetfeed (uyumlu)
Ve çok daha fazlası… Kolaso ??Key Düzenleri, Öğelerin ve Kullanıcı Arayüzleri Bloklarının Featurestons
Sonsuz Sayfa Düzen Olasılıkları
+5 ana sayfa düzenleri
+60 UI Bloklar ve Seçenekler
+5 başlık düzenleri
Okunabilirliğe vurgu yapan güzel tasarım
İç sayfaların koleksiyonu (elemanlar, portföy, mağaza, blog, başlıklar vb.)
Portföy düzenlerinin sınırsız varyasyonları
Harika blog düzenleri (ızgara, standart, atlıkarınca ve minimal)
Sınırsız renk seçenekleri
Özelleştirilebilir Google Haritalar
Temiz ve Modern Tasarım
Google Yazı Tipleri
Paralaks ve video arka planı
SEO optimize edilmiş
Çapraz Tarayıcı Uyumlu İNCİSTED Kısa Kod blokları
+ Başlık H1-H6
+ Altyazı
+ Düğmesi
+ Izgara sistemi
+ Hizmetler Kutusu
+ Fiyatlandırma tabloları
+ Referans kutusu / istemciler diyor
+ Çevrimiçi Kitap
+ Kaydırıcılar bölümü / kahraman
+ Blog Gönderileri
+ Markalar Bölümü
+ Takım kutusu
+ Ürün kutusu
+ Galeri kutusu
+ Google Haritalar
+ Video düğmesi kutusu
+ Sayaçlar Kutu / Gerçekler Kutusu
+ İlerleme çubuğu
Creditshttps: //fonts.google.com/specimen/nunito+sans
https://fonts.google.com/specimen/poppins
https://unsplash.com/
https://freepik.com/
https://shutterstock.com/
https://flaticon.com
http://freepik.com
http://fortawesome.github.io/font-awesome/cheatsheet/

Kolaso – Modern Multi-Purpose HTML5 Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Blog web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Ticaret web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Kurumsal web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3139

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews