MUU – Unique and Creative vCard & Resume Template Web Teması

Açıklama

MUU, özgeçmişinizi ve portföyünüzü dünyaya etkileşimli bir şekilde sergilemek için yaratıcı, benzersiz bir tasarım, minimal ve onpage vcard / özgeçmiş HTML5 şablonudur. Her bölüm, yaratıcı göz ile tasarlanmıştır ve elbette farklı bölümlerde gezinmek gerçekten pürüzsüz, kullanıcı dostu ve farklı bir şeydir. MUU, açık ve koyu tenlerin yanı sıra blog listesi için diğer bazı yararlı şablonlar, blog detayları ve yakında Ajax PHP formları ile ilgili sayfa içerir.
Özellikler
Etkileşimli navigasyon ile benzersiz ve modern tasarım
Minimal Tasarım
Hafif ve koyu deriler
Geri Sayım Zamanlayıcı ve Bülten Formu ile Yakında Sayfa
Zarif blog listesi ve detay sayfası tasarım düzenleri
HTML5 ve CSS3
Bootstrap 3 çerçevesi
Tamamen duyarlı
Hamburger menü stili
Retina Hazır
Animasyonlu Beceriler İlerleme Çubukları
Sayı sayaçları
Font Awesome ve ET-Line yazı tipi simgeleri
Doğrulama ile Ajax İletişim Formunu Çalışma
TouchSwipe Desteği
İzotop portföy filtreleme
Portföy detayları LightBox Fotoğraf Galerisi, Video Lightbox Popup, Ajax Popup ve Resim Kaydırıcısı gibi farklı stilleri detaylandırıyor
Akordeonlar, geçiş, ilerleme çubuğu, düğmeler, özellikler kutusu, sekmeler, uyarı mesajı, sayı sayacı, geri sayım zamanlayıcısı vb.
Geri sayım saati
Izgara ve Duvar Portföy Listesi
Düzgün yorumlanan HTML, CSS ve JS ile Geliştirici Dostu Kodlama Stili
Google Web Yazı Tipleri
Çapraz Tarayıcı Uyumlu
Önizleme veya Demo Sitesinde gösterilen iyi belgelenmiş noteImages, lisans sınırlaması nedeniyle şablon paketinin bir parçası değildir ve bu nedenle içinde belirtilen görüntü boyutuna sahip yer tutucu görüntüler sunuyoruz.
Fırlatmak
Hiçbir şey
Almanya’da yapılan tasarım

MUU – Unique and Creative vCard & Resume Template Web Teması ; Blog web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Css3 web tasarım görseli, Özgeçmiş web tasarım görseli, Html5 web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2779

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews