Gilkan – Dermatology and Skin Care HTML5 Template Web Teması

Açıklama

giriiş
Gilkan – Dermatoloji ve Cilt Bakım Şablonu Dermatolog doktorları ve klinikleri için özel tasarlanmış şablon. Dermatoloji için en iyi temiz bir plastik cerrahi şablon tasarımı Deri kliniği, kozmetoloji, plastik cerrah, güzellik kliniği, lazer tedavisi, lazer cerrahi merkezi, kozmetoloji firması, kozmetik kliniği, cilt bakımı, tıbbi laboratuvar, veteriner kliniği, sağlık klinikleri, hemşirelik bakımı, sağlık kurumu, Diş hekimleri, ortodontist, eksodontist, tıp doktoru, diş doktoru, pedodontist, diş cerrahı, çocuk diş hekimi, diş profesyonelleri, hastaneler, sağlık ve güzellik hizmetleri ve işletmelerle ilgili web sitesi.
NOT:
Envato Elements öğe desteği sağlamaz. Desteğe ihtiyacınız varsa, bu öğeyi Envato Market’ten satın almanız gerekir: https://bit.ly/37ilmyd
Gilkan & Özellikler Akan, Profesyonel ve Eşsiz Tasarım
Tamamen duyarlı
HTML5 / CSS3 ile Üretilen – Bootstrap 4 ile güçlendirilmiştir
W3C İşaretleme Doğrulaması
Tüm büyük tarayıcılarla uyumlu
CSS3 animasyon efektleri
Google Yazı Tipleri – 600 Google yazı tipine kolayca genişletin
Tam yorumlanan kod
İyi belgelenmiş!
ve çok daha fazlası! Dosyalar dahil html dosyaları
CSS Dosyaları
JS Dosyaları
Belgeler dahildir ve krediler
İconsfontawesomeesome: http://fontawesome.io/
FLACLICON: https://www.fraticon.com/fontsroboto: https://fonts.google.com/specimen/robotofree ImagesPexels: https://www.pexels.com/note: Tüm resimler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır. ve ana dosyalara dahil değildir. Ayrıca bu bir WordPress teması değil, bir HTML şablonu.

Gilkan – Dermatology and Skin Care HTML5 Template Web Teması ; Klinik web tasarım görseli, Güzellik web tasarım görseli, Güzellik Dükkanı web tasarım görseli, Bakım web tasarım görseli, Kozmetoloji web tasarım görseli, Dermatolog web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2231

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews