Tromic – Car Accessories Shop Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Çevrimiçi satın alma, günümüzde insanların günlük yaşamında ortak bir ilişki haline geldiğinden, çevrimiçi satın alma ihtiyaçlarını karşılamak için giderek daha fazla e-ticaret web sitesi oluşturuluyor.
Bir e-ticaret meraklısıysanız ve araç aksesuarlarınızı çevrimiçi olarak itmek için sofistike bir çevrimiçi mağaza oluşturmak istiyorsanız, işinizi çevrimiçi olarak tanıtmak için sınırsız olanaklar verecek olan TROMIC gibi mükemmel ve verimli bir web şablonu tercih etmelisiniz. satış.
Tromic Bootstrap 5 şablonu, 02 ana sayfa varyasyonları ile toplam 27+ HTML sayfası içerir. Ana sayfada, web ziyaretçilerinizin sitenizin en derin bölümlerinde kolayca gezinmesini sağlayan uygun bir mega-menü vardır. Mega menünün altında, büyük görüntüler içeren Swiper kaydırıcısı tarafından desteklenen bir slayt gösterisi var. Slayt gösterisi ile özel teklifleri büyüleyici bir şekilde tanıtabilirsiniz. Tromic, müşterilere, Bootstrap 5 çerçevesi ile çalışan tamamen duyarlı ve esnek bir düzene sahip olduğu için kesintisiz harika bir alışveriş deneyimi sunuyor.
Hepsi bu degil; Tromic ayrıca daha fazla olağanüstü özellik sunar. Bazı dikkate değer olanaklar arasında Google yazı tipi, yazı tipi harika simge, çalışma iletişim formu, iyi organize edilmiş kaynak kodu, konsol hatası yok, iyi belgeler ve daha fazlası bulunur.
Araç aksesuarları için bir çevrimiçi mağaza başlatırken sıfırdan başlamaktan kaçının ve bunun yerine Tromic E-Ticaret HTML şablonu kullanın. Tek bir kuruş harcamadan zamanında güncellemeler alacaksınız. Ayrıca, satın alma işleminizden sonra size özel müşteri desteği sağlayacağız.
Tromic’in FeatureListi: -Bootstrap ile Yapay (v5.0.2)
Premium Destek Hizmeti
SASS (SCS) ile yapılmış
2 ana sayfa
27+ HTML sayfası
Google Yazı Tipleri
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Tamamen duyarlı
Özelleştirmesi kolay
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
Ve daha fazlası!

Tromic – Car Accessories Shop Bootstrap 5 Template Web Teması ; Oto web tasarım görseli, Aksesuarlar web tasarım görseli, Dekorasyon web tasarım görseli, Parça web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, Otomotiv web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1646

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews