Diana – Furniture Store eCommerce Template Web Teması

Açıklama

Tasarım ve görünüm, markanızı veya mağazayı internette temsil etmek için çok önemlidir. Indecor, temiz, çekici ve modern bir görünüme sahip yaratıcı ve verimli bir HTML tabanlı web şablonudur. Diana Bootstrap 5 şablonunu kullanarak, sizin için hazır çok sayıda kolay özelleştirme seçeneği olduğundan, teknoloji uzmanı olmadan bile mobilya ile ilgili işletmeler için mükemmel ve mükemmel bir e-ticaret web sitesi kurabilirsiniz. Bu ideal çözümle, mağazanızdan mobilya ürünleri satın almak isteyen müşterilerin önüne geçmek için gereken bir çevrimiçi mağaza başlatmak kolay ve sorunsuzdur.
Ultra modern Bootstrap 5 çerçevesi ile güçlendirilen Diana, toplam 32+ HTML sayfası olan 2 önceden hazırlanmış ana sayfa düzeninde mevcuttur. Ana sayfada, göz alıcı bir slayt gösterisi, uygun mega menü, çeşitli kategorilerde ürün listesi, blog yayınlarından alıntılar vb. Sergileyebilirsiniz. Ana sayfaya ek olarak, şablonun ek olarak mağaza sayfası, ürün sayfası, blog sayfası, iletişime geçin. , Boyut grafik sayfası, vb.
Diana Web Şablonu, tonlarca gelişmiş özellik ve özelleştirme seçenekleriyle sıkışmıştır. Bu şablonda, bir Swiper kaydırıcı, yanan hızlı sayfa hızı, Google yazı tipi, iyi belgeler,% 100 geçerli W3 Web Standartları, Çalışan Ajax iletişim formu, konsol hatası yok, temiz ve yorumlanan kod vb.
Bunun da ötesinde, Diana çarpıcı animasyon ve paralaks kaydırma ile çekici bir tasarım içeriyor ve genel tasarımı görsel olarak etkileyici hale getiriyor. Ayrıca, süper duyarlı, mobil cihazlara hazır, retina ekranı hazır ve çapraz tarayıcı uyumludur. Böylece, web ziyaretçileriniz sitenize herhangi bir cihazdan veya web tarayıcısından kesintisiz olarak göz atabilir.
Ayrıca, web sitesini bu şablonla yönetmek basit ve basittir, çünkü kolayca özelleştirilebilir ve harika kodlama becerilerine ihtiyaç duymazsınız.
Bugün bu ayırt edici web şablonunu deneyin ve ufkun ötesine geçin!
Ana Özellikler Listesi: Toplam 32+ HTML sayfası
Önceden hazırlanmış ana sayfa
Hızlı yükleme hızı
Geçerli HTML5 ve CSS3
SASS (SCSS) Dosyası Dahil
Pixel Mükemmel Tasarım
Tamamen duyarlı düzen
Yapışkan başlık
Kullanıcı Dostu Kod
Temiz İşaretleme
Modern dizayn
Paralaks efektleri
CSS3 animasyonları
SEO optimize edilmiş
Çapraz Tarayıcı Desteği
Bootstrap ile güçlendirilmiş 5.2.3
Google yazı tipi
Özelleştirmesi kolay
İyi belgelenmiş
İyi yorumlanmış kod
Ücretsiz ömür boyu güncellemeler
7/24 destek

Diana – Furniture Store eCommerce Template Web Teması ; Temiz web tasarım görseli, Dekorasyon web tasarım görseli, Mobilya web tasarım görseli, Mobilya web tasarım görseli, Tasarım web tasarım görseli, Html web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1644

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews