Bizniz – Creative Agency HTML Template Web Teması

Açıklama

Bizniz – Yaratıcı Ajans HTML şablonu duyarlı, temiz ve modern tasarlanmış bir kurumsal iş şablonudur. Bizniz tüm yaratıcı insanlar, ajans, yaratıcı iş, şirket, bireysel veya ajans portföyleri, ürün veya hizmet satış web sitesi vb. İçin uygundur. Bizniz, her türlü işletme veya kuruluş için uygun modern ve yaratıcı bir şablondur. Temiz ve profesyonel bir tasarıma sahip son derece süper esnektir. Bizniz, şirketiniz için harika bir web sitesi oluşturmak için mükemmel bir şablondur.
Ana Özellikler: Bootstrap V-5.0.1
% 100 duyarlı düzen
8’den fazla toplam sayfa
3+ ev sayfası
Google Web Yazı Tipi
Font harika simge
Yaratıcı ve modern düz tasarım, birçok olasılık
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Internet Explorer 9+ gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
Çalışma İletişim Formu
İyi belgelenmiş
Ve çok daha fazlası… görüntüler dahil değil

Bizniz – Creative Agency HTML Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Blog web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1245

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews