Givest – Non Profit Gatsby Template Web Teması

Açıklama

Gatsby, hız ve güvenlik için iyi optimize edilmiş en son web geliştirme standartlarını takip ederek statik web siteleri oluşturmak için kullanılabilecek React JS’ye dayanan açık kaynaklı bir statik web sitesi jeneratörüdür (SSG). Givest, tasarımcıların ve web geliştiricilerinin kar amacı gütmeyen kuruluşlar için modern bir web sitesi oluşturmasına yardımcı olan Gatsby tarafından desteklenen özel bir web şablonudur. İnternette iyi bir neden için farkındalığı artırmaya yardımcı olmak için bu muhteşem web geliştirme aracını kullanabilirsiniz.
Givest Gatsby React şablonuyla, yardım web sitenizin başlamak için gereken her şeye sahip olacaksınız! Bu Gatsby React tabanlı şablon, sitelerinin hızlı bir şekilde çalıştırılmasında yardıma ihtiyaç duyan kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve hayır kurumları için mükemmeldir. Ana sayfa, sayfa, nedenler sayfası, etkinlik detayları sayfası ve blog sayfası dahil olmak üzere tüm temel iç web sayfalarını içerdiğinden, gereksinimlere uyacak şekilde uyarlayabilirsiniz. Ayrıca, Siteleriniz için görüntü yüklemesini daha kolay bir şekilde optimize etmek için gelişmiş görüntü yükleme tekniklerinin özelliğini sağlayan Gatsby görüntü reaksiyon bileşeninin en son sürümünden de yararlanabilirsiniz. Kodu daha yeniden kullanılabilir ve okunabilir hale getiren React Hooks teknolojisini kullandık. Ayrıca, bu şablonu bileşen tabanlı ve geliştirici dostu modern saf javascript ile geliştirdik, hiçbir jQuery bağımlılığı yoktu.
Givest sadece bir şablon değil, hiçbir zaman sizi devam ettirebilecek güçlü ve pratik özelliklere sahip bir pakettir. Bazı dikkate değer olanlar, site tasarımı için pürüzsüz animasyonlar, tüm cihazlar ve çözünürlüklerde kusursuz bir şekilde çizgili grafikler sağlamak için piksel mükemmel tasarım, tıklamada formu açan çalışma iletişim formu! Ayrıca, sitenizde ikonografiyi kullanma konusunda daha fazla esneklik sağlayan daha iyi tipografi ve iCofont simgeleri için Google yazı tiplerini tanıtıyoruz.
Web sitenizin gözde kolay olmasının, arama motoru dostu ve ilgi çekici olmasının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, bu yüzden bu benzersiz Gatsby web şablonunu SEO dostu ve temiz kodda geliştirdik. Givest Gatsby React JS şablonunun tüm cihazlar, web tarayıcıları ve retina ekranlarıyla da uyumlu olduğunu göreceksiniz. Sonuç? Yardım web siteniz, mobil ve masaüstü cihazlarda ve tercih ettiğiniz tarayıcıda kusursuz bir şekilde görüntülenebilir.
Daha fazla kolaylık eklemek için ücretsiz güncellemeler ve ayrıntılı belgeler mevcuttur. Profesyonel görünümlü bir web sitesini çok az veya hiç hazırlayarak online parlatmak için mükemmel bir yardım web sitesi oluşturmak için tüm esnek özelliklerinden yararlanmak için Givest-kar amacı gütmeyen Gatsby şablonunu deneyin.
Ana Özellikler Listesi: En son React ile Oluştur (v17.0.1)
En son Gatsby ile inşa (v3.8.1)
Kullanılan kancalar reaksiyon
JQuery bağımlılığı yok
CSS Kullanımda Duygu JS & TEA UI eklentisi
01 Ev Varyasyonları
Dinamik Nedenler Sayfası
Dinamik Etkinlikler Sayfası
Dinamik blog
Disqus Yorumu
Bootstrap 4.6.0 ile reaksiyon yapımı
Tamamen duyarlı tasarım
Gatsby görüntüsü (v3.1.0)
Temiz Kod
Icofont simgeleri
Hız optimize edilmiş
SEO Dostu
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok

Givest – Non Profit Gatsby Template Web Teması ; Hayır Kurumu web tasarım görseli, Hayır Kurumu web tasarım görseli, Ajans web tasarım görseli, Temel web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, Kitle Fonlaması web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1231

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews