NFT Marketplace Template – Artlink Web Teması

Açıklama

ArtLink – NFT konusunda uzmanlaşmış ve NFTS oluşturulması, satın alınması, satılması, açık artırma ve NFTS kullanımı kolay olan NFT Marketplace şablonu. ArtLink, duyarlı Bootstrap v5.1.3’ün kullanımı ile oluşturulan HTML5 dil kılavuzu olabilir.
ArtLink – NFT Marketplace Şablonu Kod temiz, kesinlikle optimize edilmiş ve herhangi bir geliştiricinin yalnızca kişiselleştirmesine izin verir. ArtLink, Bootstrap5, HTML5, CSS3 ve JavaScript’te bir NFT Dijital Kalite Pazarı olabilir.
ArtLink, son önde gelen bootstrap v5.1.3’ün kullanımı ile oluşturulan çok maliyetli bir makine tarafından okunabilir metin işaretleme dil kılavuzu olabilir. Bu genellikle, kripto-kollektifler ve figürü olmayan jetonlar için herhangi bir sanal şey, kripto sanat pazarları, dijital varlıklar, dijital pazar yeri, dijital pazar yeri inşa etmeyecek hoş ve şaşırtıcı bir rehberdir.
Özellikler: En son Bootstrap v5.1.3 ile geçerli HTML5 ve CSS3BUILD
NFT Marketplace Landing Şablonu
Dgital ürünleri al ve sat
NFT Marketplace Landing’de 3 Marketplace Demoları
Hafif ve karanlık versiyonlar mevcuttur
20+ HTML Sayfa Demosu
Özelleştirmesi kolay
Yaratıcı ve modern tasarım
Benzersiz duyarlı tasarım
Malzeme Tasarım Simgeleri
Çalışma İletişim Formu
W3C Geçerli İşaretleme
Video Modal
Google Web Yazı Tipleri
HTML 5 ve CSS3 İşaretlemesi
İyi yorumlanmış kod
Temiz Kod
İyi belgelenmiş
Özelleştirmesi kolay
Ve daha fazlası…..

NFT Marketplace Template – Artlink Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, İniş web tasarım görseli, Pazarlama web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-939

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews