Genius Course – School Classes Institute HTML Web Teması

Açıklama

Genius kursunda yaratıcı açılış sayfalarının benzersiz bir koleksiyonu, öğrenme platformlarının ve eğitim etkinliklerinin doğrulanmış ihtiyaçları için mevcuttur.
Genius kursu modern, temiz ve profesyonelce tasarlanmış şablonlar sağlar. Bu şablonlar, çeşitli kısa vadeli türler ve uzun vadeli kurslar, eğitim, etkinlikler, çevrimiçi öğrenme sistemi ve eğitim ve öğrenme aktivasyonlarıyla ilgili diğer siteler için özel olarak tasarlanmıştır. Başka herhangi bir site için de kullanılabilir.
Öğrenmeye ihtiyaç var mı?
Öğrenme ömür boyu süren bir etkinliktir. Doğru örgün eğitimin önemi bizim için bilinmektedir. Ancak okuldan veya kolejden aldığınız örgün eğitiminiz hayatınızın genel gelişimi için yeterli mi? Cevap, sürekli büyüme ve gelişme için güncellenmeniz gerekir. Yeni şeyler öğrenmeye devam ederseniz, bu son derece rekabetçi ortamda kolaylıkla hayatta kalırsınız. Yeni bir şey öğrenmiyorsanız, modası geçmiş olarak kabul edileceksiniz.
Tüm hayatımız boyunca birçok şey öğrenmeliyiz. Bazen öğrenme bilinçli bir süreçtir, bazen bilinçsizce olur. Yaşam yolculuğunda, yeni bir dil, bir dans formu gibi çeşitli yeni şeyler öğrenmeliyiz veya bir müzik aleti, bir mutfak kursu, sürüş, pazar araştırması nasıl oynayacağınızı bilmek istiyorsunuz ve liste devam ediyor ve Açık. Birçoğumuz her zaman güvenilir ve etkili bir öğrenme programı arıyoruz.
Genius kursu neden gerekli?
Günümüzde piyasada yeni eğilimleri ve teknolojileri öğrenmek ve anlamak için korkunç bir ihtiyaç var. Çünkü dünyanın her yerindeki hızlı değişikliklere tanık oluyoruz. Teknolojideki değişikliğe göre uyum sağlamazsanız, yakında yarıştan çıkacaksınız.
Yeni trendlerle birlikte hareket etmek istiyorsanız, kendinizi düzenli olarak güncellemeniz gerekir. Bu tür tüm öğrenme ve eğitim deneyimleri hayatınızda cazibe katar ve keyifli ve yenilendiğinizi hissedersiniz.
Bilgilerini paylaşmaya hazır çeşitli alanların birkaç uzmanı vardır. Bu senaryoda, eğitmen ve stajyer arasında bir gelin olan sadece bir şey eksik. Bir aday eğitmene nasıl ulaşabilir? Çok basit bir cevap dahi kursudur. Daha fazla gecikmeden kendinizi Genius kursuna kaydolun ve öğrenme platformunuzu yeni zirvelere taşıyın. En kaliteli programcılara sahipseniz, toplumun tüm bölümlerine ulaşmalıdır.
Dahinin sessiz özellikleri
Yalnızca Genius kursu, her türlü öğrenme veya eğitim enstitüsü için doğrulanmış açılış sayfaları sağlar. Piyasanın mevcut eğilimlerini analiz edersek, normalde insanlar yeni bir şey öğrenme ihtiyacını hissettiklerinde, sadece İnternet’teki uygun platformu arayacaklarını bildik. Web sitesinin müşterinin eğitim programına ulaşması için tek pencere olduğu sonucuna varır. Genius kursu ile şimdi çekici web sayfaları oluşturabilir ve müşterilere ulaşabilirsiniz. Web sitesi çekici ve güvenilir görünüyorsa, müşteriler derhal ödeme yapmak ve kayıt yapmaktan çekinmeyin.
Modern, temiz ve profesyonelce hazırlanmış bir HTML şablonudur. Genius kursu, çevrimiçi kurslar veya çevrimdışı kurslar, eğitim, etkinlikler, çevrimiçi öğrenme sistemi ve eğitim ile ilgili diğer siteler gibi çeşitli öğrenme etkinlikleri için kullanılabilir. Bu şablon sadece öğrenme faaliyetleriyle sınırlı değildir, aynı zamanda başka herhangi bir site için de kullanılabilir. Bu şablonları kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, uzmanların destekleri Genius tarafından sağlanacaktır.
Neden dahi kursu
Çeşitli öğrenme platformları için çekici iniş ve iç sayfalar sağlayan en iyi platformdur. Öğrenme faaliyeti sadece bir para yatırımı değil, aynı zamanda bir zaman ve enerji yatırımıdır. Bu nedenle, herhangi bir kurs seçmeden önce istemci programınız hakkında eksiksiz ve güvenilir bilgi ister. Fikrin sunumu, herhangi bir projenin başarısı için çok önemlidir. Genius’un yüksek kaliteli açılış sayfalarıyla, fikrinizi en iyi şekilde sunabilir ve kalabalık pazarda benzersiz bir kimlik elde edebilirsiniz.
Genius – Öğrenme ve Kurs HTML Şablon özelliği
Sayfa- Bu platformda, öğrenme platformlarının ihtiyaçlarına ve özelliklerine göre özel olarak tasarlanmış dört benzersiz açılış sayfası alacaksınız.
Bir sayfa sürüm-bu platform tek sayfalık bir sürüm sağlar.
Gelişmiş Teknoloji- Öğrenme alanında güncellenmeniz gerekir. Genius kursu Bootstrap 4’e dayanmaktadır.
Kurs Listesi – Çeşitli kursların listelenmesi için kurs listeleme sayfaları sunar.
Listeleme Seçenekleri – Kurs listeleme -grid ve liste görünümü için iki seçenek sunar. Genius, Grid View ve List görünümünde sizin tarafınızdan sunulan çeşitli kurslardan bahsedebilirsiniz.
PSD- Genius hakkında özel bir şey, PSD’yi de sağlamasıdır. Bu PSD’lerin piyasa maliyeti 14 $ ‘dır. Ancak platformumuzda tamamen ücretsizdir.
Rezervasyon sayfaları- Dahi rezervasyon sayfaları çok çekici. Herhangi bir müşteri programınıza kolayca kaydolabilir.
Diğer sayfalar- Mağaza sayfaları, blog sayfaları, öğretmenler / eğitmenler sayfaları, bizimle ilgili olarak bizimle iletişime geçen sayfalar Genius kursu tarafından da sağlanır.
Özelleştirme- Genius dersindeki sayfaların özelleştirilmesi çok kolaydır.
Destek- Genius uzman ekibi sizi her zaman mümkün olan her şekilde desteklemeye hazırdır.
Fonts- Google yazı tiplerini de destekler. Esas olarak Google Font-Roboto’yu kullanır.
Genius Course3 + 1 benzersiz ana sayfa düzenlerinin bazı benzersiz ve heyecan verici özellikleri
Tek sayfalık sürüm
Bootstrap 4
Kurs Listeleme Sayfaları
Kurs Listesi Izgara ve Liste Görünümü
14 $ değerinde ücretsiz PSD’ler
Etkileşimli kurs rezervasyon sayfası
Mağaza Sayfaları
Blog Sayfaları
Öğretmenler / Eğitmenler Sayfaları
Hakkımızda, Bize Ulaşın Sayfalarla iletişime geçin
Özelleştirmesi kolay
Elit Yazar Desteği
W3 Kodu Doğrulandı
% 100 duyarlı
Baykuş Carsoul 2’yi kullanma
Google Yazı Tipleri
Font Awesome & Flat Simgeler
________________________Katmak
İconsfont harika
Flaticon.com
________________________Fontsgoogle yazı tipi: Roboto
______________________________Heshtps: //unsplash.com
picjumbo.com
https://www.pexels.com
Gratisography.com
Google resmi
________________________Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır ve HTML dosyalarına dahil değildir.

Genius Course – School Classes Institute HTML Web Teması ; Akademisyenler web tasarım görseli, Sınıf web tasarım görseli, Kolej web tasarım görseli, Kurs web tasarım görseli, Uzaktan Eğitim web tasarım görseli, Eğitim web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-916

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews